Temat: [Mondeo 2007-2014] Skrzypiący fotel kierowcy
View Single Post
Stary 03-04-2016, 12:50   #33
dario3103
ford::average

Imię: Darek
Model: Ford Galaxy Mk3
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Skrzypiący fotel kierowcy

Dziekuje koledzy za odzew...

Cytat:
Napisał dario6273 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najlepiej wymień stelaż na inny bo ciężko będzie usunąć to strzelanieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie no nie bede juz rozbebeszal wszystkiego...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zastanawiam sie tylko bo fotel ma takie wzmocnienia ktore sa zanitowane.
Moze to wlasnie jest moim problemem. Tak mysle czy ich nie rozwiercic i zlozyc na srubach wszystko spowrotem...
Tez mieliscie takie specyficzne strzelanie jak by to sprezyna byla? Ja bylem na bank pewny ze tak jest a jak wielkie me zdziwienie bylo jak zobaczylem tylko gabke,maty,sensor i wentylatory.....

Ide dalej walczyc moze sie uda...
Dziekuje raz jeszcze

Bump:
Cytat:
Napisał djremo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja cały stelaż popsikalem wazeliną w sprayu. Poluzowałem wszystkie śruby aby wszędzie wlazła, popsiukalem druty, laczenia, śruby itp i nastała cisza. Jedyny mankament jaki się pojawił to luz w fotelu, ktory znika po max opuszczeniu fotela na dół

Wytaptalkowane z Eldżi Gie Cztery
Tez tak zrobilem ale nie pomoglo...ogolnie te siedzenia to jakis bubel pod tym wzgledem.

Ide dalej majstrowac
dario3103 jest offline   Odpowiedź z Cytatem