View Single Post
Stary 03-04-2016, 20:45   #2850
pawel_l

Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał siebek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czas pokaże. Ale konkurencja już to ma także mam nadzieję, że tym razem Ford pójdzie po rozum do głowy.
To, że w SYNC1/2 nie było MirrorLinka, AndroidAuto i CarPlay to była polityczna decyzja Microsoftu ("twórcy" SYNCa), który zdaje się miał swój pomysł na podobny system do telefonów z WM. Ale mu nie wyszło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tym razem za temat wzięło się BB i zrobiło to na QNX (jeden z lepszych systemów RT). Jestem dobrej myśli.
PS.1
Poprzeglądałem stronę Forda w USA. Kilka ciekawostek:
1. SYNC3 jest już standardowo w (chyba) wszystkich modelach -przeglądałem Fiestę i Mondeo (Fusion).
2. W Fieście automatyczna skrzynia biegów kosztuje 1000 USD. Łatwo przeliczyć że w Europie przepłacamy x2
3. W Mondeo (Fusion) w ogóle nie znalazłem skrzyni manualnej (może jest gdzieś za dopłatą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)

PS2.
Już pomijając to że za 21000 USD można kupić Mondeo z 2.5 litrowym silnikiem i automatem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U nas takich rzeczy to nawet w Erze.

Ostatnio edytowane przez pawel_l ; 04-04-2016 o 00:21 Powód: uzupełnienie
  Odpowiedź z Cytatem