Cytat:
|
Czas pokaże. Ale konkurencja już to ma także mam nadzieję, że tym razem Ford pójdzie po rozum do głowy.
|
To, że w SYNC1/2 nie było MirrorLinka, AndroidAuto i CarPlay to była polityczna decyzja Microsoftu ("twórcy" SYNCa), który zdaje się miał swój pomysł na podobny system do telefonów z WM. Ale mu nie wyszło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tym razem za temat wzięło się BB i zrobiło to na QNX (jeden z lepszych systemów RT). Jestem dobrej myśli.
PS.1
Poprzeglądałem stronę Forda w USA. Kilka ciekawostek:
1. SYNC3 jest już standardowo w (chyba) wszystkich modelach -przeglądałem Fiestę i Mondeo (Fusion).
2. W Fieście automatyczna skrzynia biegów kosztuje 1000 USD. Łatwo przeliczyć że w Europie przepłacamy x2
3. W Mondeo (Fusion) w ogóle nie znalazłem skrzyni manualnej (może jest gdzieś za dopłatą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
PS2.
Już pomijając to że za 21000 USD można kupić Mondeo z 2.5 litrowym silnikiem i automatem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U nas takich rzeczy to nawet w Erze.