Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nauczycielka pierwszej klasy, Pani Magda miała ciągle kłopoty z jednym z uczniów.
Spytała więc:
-Jasiu o co ci chodzi?
Jasiu odpowiedział:
-Jestem za mądry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej klasie, a ja jestem mądrzejszy od niej! Myślę, że też powinienem być co najmniej w trzeciej klasie!
Pani Magda miała dość. Zabrała Jasia do gabinetu dyrektora.
Kiedy Jasiu czekał w sekretariacie, nauczycielka wyjaśniła dyrektorowi całą sytuacje. Dyrektor powiedział pani Magdzie, że chciałby zrobić chłopcowi test i jeśli nie odpowie na żadne pytanie będzie musiał wrócić do pierwszej klasy i nie sprawiać więcej żadnych kłopotów. Nauczycielka się zgodziła. Jasiowi wytłumaczono wszystkie warunki i zgodził się na przeprowadzenie testu.
Dyrektor:
-Ile jest 3x3?
Jasiu:
-9
Dyrektor:
-ile jest 6x6?
Jasiu:
-36
I Jasiu odpowiedział na każde pytanie, które wymyślał dyrektor uważając, że trzecioklasista powinien znać odpowiedzi. Dyrektor spojrzał na Panią Magdę i powiedział
- Myślę , że Jasiu może iść do trzeciej klasy.
Pani Magda spytała czy i ona może zadać Jasiowi kilka pytań.
Zarówno dyrektor jak i Jasiu zgodzili się.
Pani Magda spytała
- Co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa?
Jasiu, po chwili:
- Nogi
Pani Magda:
- Co ty masz w spodniach , a ja tego nie mam?
Jasiu:
- Kieszenie
Pani Magda:
-co zaczyna się na „K” kończy na „S” , jest owłosione zaokrąglone , smakowite i zawiera biały płyn?
Jasiu:
-Kokos
Pani Magda:
- Co wchodzi twarde i różowe a wychodzi miękkie i klejące?
Oczy dyra otworzyły się naprawdę szeroko, ale zanim zdążył powstrzymać odpowiedź Jasia,
Jasiu powiedział:
- Guma do żucia.
Pani Magda:
-Co robi mężczyzna stojąc, kobieta siedząc, a pies na trzech nogach?
Dyrektor ponownie otworzył szeroko oczy , ale zanim zdążył się odezwać …Jasiu:
- Podaję dłoń.
Pani Magda;
- Teraz zadam kilka pytań z serii „Kim jestem?” , dobrze?
Jasiu:
-OK.
Pani Magda:
- Wsadzasz we mnie swój drąg. Przywiązujesz mnie. Jest mi mokro wcześniej niż tobie?
Jasiu:
- Namiot
Pani Magda:
- Palec wchodzi we mnie. Bawisz się mną, kiedy się nudzisz. Drużba zawsze ma mnie pierwszą?
Dyrektor patrzy niespokojnie i widać , że jest nieco spięty.
Jasiu:
- Obrączka ślubna
Pani Magda:
-Mam różne rozmiary. Gdy nie czuję się dobrze, kapie. Kiedy mnie dmuchasz , czujesz się dobrze?
Jasiu:
-Nos.
Panie Magda:
- Mam twardy drążek .Mój szpic zagłębia się .Wchodzę z drżeniem.
Jasiu:
- Strzała.
Dyrektor odepchnął z ulgą:
-Wyślijcie Jasia od razu na studia! Ja sam na ostatnie dziesięć pytań znałem inne odpowiedzi…
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.