Temat: [Focus 2011-2014] Używanie programu Focccus
View Single Post
Stary 05-04-2016, 16:20   #47
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Używanie programu Focccus

Cytat:
Napisał spenser696969 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...Czy jak zwiększymy prędkość to powinno być Ok.? Z czego wynika to że auto zostanie "uziemione" ...
Spróbuj zwiększyć prędkość transmisji w FoCCCus i powiedz jak Ci się udało... Ja - momo, że trochę się na tym znam - nie zdołałem przekonać FoCCCusa aby zechciał ruszyć z inną prędkością transmisji...
Powód potencjalnego "uziemienia" jest prozaiczny - każdy w miarę ogranięty użytkownik robi sobie odczyt konfiguracji i zapisuje ją do pliku jako "backup". Niestety FoCCCus już przy odczycie potrafi zrobić "sieczkę" z CCC. I wówczas w kopi bezpieczeństwa nie mamy "koła ratunkowego" tylko minę... Dla zdecydowanej większości użytkowników wystarcza to w zupełności do rozstania się na jakiś czas z pożytkiem z jazdy swoim autem... Sytuacja oczywiście daje się opanować (choćby przy pomocy edytora CCC na stronie autora), ale to wymaga zimnej krwi i doświadczenia... A jak z tym jest u większości użytkowników - odpowiedz sobie sam...