View Single Post
Stary 05-04-2016, 17:31   #3
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Jak dobrze nawoskować auto?

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie żebym się znał, bo sam popełniam mnóstwo błędów przy myciu (na przykład używam mokrych chusteczek do tyłków niemowlęcych)
Chcesz mi powiedzieć że nie można ich używać?
Kurcze co ja teraz zrobię z trzema kartonami paczek z husteczkam nawilżanymi które zawsze mi w aucie robiły za podstawę czyszczenia śladów po kawie :/

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kurcze z tym woskiem to mnie zmartwiłeś, bo zawsze mi się podobała jego wydajność i to że nie zajmuje to tygodnia żeby mieć jakiś efekt, tylko że zawsze nie radzę sobie z "mazami" które zostają. Ale z drugiej strony nigdy nie zrobiłem tak jak właśnie jest w instrukcji u góry, aby zostawić to nasmarowane aż "pozostawić do wyschnięcia aby powstała "mgiełka"".
Coś czuję że może (jak będzie pogoda) w piątek spróbuję? weekend mam cały zawalony żeby się pobawić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem