Cytat:
|
Nie żebym się znał, bo sam popełniam mnóstwo błędów przy myciu (na przykład używam mokrych chusteczek do tyłków niemowlęcych)
|
Chcesz mi powiedzieć że nie można ich używać?
Kurcze co ja teraz zrobię z trzema kartonami paczek z husteczkam nawilżanymi które zawsze mi w aucie robiły za podstawę czyszczenia śladów po kawie :/
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kurcze z tym woskiem to mnie zmartwiłeś, bo zawsze mi się podobała jego wydajność i to że nie zajmuje to tygodnia żeby mieć jakiś efekt, tylko że zawsze nie radzę sobie z "mazami" które zostają. Ale z drugiej strony nigdy nie zrobiłem tak jak właśnie jest w instrukcji u góry, aby zostawić to nasmarowane aż "pozostawić do wyschnięcia aby powstała "mgiełka"".
Coś czuję że może (jak będzie pogoda) w piątek spróbuję? weekend mam cały zawalony żeby się pobawić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.