Cytat:
|
Chcesz powiedzieć że FoCCCus potrafi uwalić auto tylko przy "czytaniu" do pliku backup?...
|
Już nie wiem jak pisać, aby takie odpowiedzi się nie zdarzały... Czy ja napisałem, że "uwala" przy odczycie?! Napisałem, że potrafi zrobić sieczkę w odczytanych danych. Czytasz dane dla samego odczytu? No to po co czytasz w ogóle? Jeśli zaś czytasz, aby je zmodyfikować i masz "sieczkę" w backupie i po zapisie zmodyfikowanej konfiguracji dostaniesz "choinkę" i będziesz chciał wrócić do "oryginału" (czyli wgrać backup=odczytaną "sieczka") to uważasz, że nic się nie wydarzy?
Obyś nie musiał doświadczyć...
Cytat:
|
Da się ustawić dowolną prędkość aż do 2000000...
|
Zrób mi proszę screenshot z FoCCCusa pokazujący, że to on właśnie pracuje z inną (wyższą) prędkością niż 38400... To, że ELMconfig na tym samym Viakenie pracuje mi na 2Mbps to nie muszę nawet korzystać z Twojego poradnika - robi mi się samo...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
...Próba jednak zniechęcenia przez Ciebie do korzystania z tego programu ...
|
I poprawki w programie oraz ich udostępnianie
http://forum.fordclubpolska.org/show...1&postcount=35 robię w ramach zniechęcania?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakoś tak słabo się to komponuje... Nikogo nie zmuszam do uwzględniania ostrzeżeń. Przestrzegam jednak przed wiarą, że "na pewno nie ma prawa się nic stać, bo przecież używam Viakena"... A ja dodam - "i jako plan B mam jeszcze kabel do żelazka... bo nic więcej już nie mam...".
Ja ratowałem już auta po FoCCCusie...