Temat: [Focus 2011-2014] Używanie programu Focccus
View Single Post
Stary 05-04-2016, 18:15   #53
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Używanie programu Focccus

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już nie wiem jak pisać, aby takie odpowiedzi się nie zdarzały... Czy ja napisałem, że "uwala" przy odczycie?! Napisałem, że potrafi zrobić sieczkę w odczytanych danych. Czytasz dane dla samego odczytu? No to po co czytasz w ogóle? Jeśli zaś czytasz, aby je zmodyfikować i masz "sieczkę" w backupie i po zapisie zmodyfikowanej konfiguracji dostaniesz "choinkę" i będziesz chciał wrócić do "oryginału" (czyli wgrać backup=odczytaną "sieczka") to uważasz, że nic się nie wydarzy?
Obyś nie musiał doświadczyć...
Nigdzie nie napisałem że robi, napisałem "potrafi". Boże co tu dzisiaj wszyscy tacy nerwowi ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety FoCCCus już przy odczycie potrafi zrobić "sieczkę" z CCC. I wówczas w kopi bezpieczeństwa nie mamy "koła ratunkowego" tylko minę...
Ja to po prostu zrozumiałem że "potrafi" (słowo klucz potrafi, nie robi za każdym razem) uwalić przy odczycie. Źle po prostu odczytałem Twe słowa. Proszę nie stresuj się niepotrzebnie a wszystkich czytających przepraszam jeśli swoim zamętem sieję zamęt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (masło maślane o smaku masła)

Tak jak wspomniałem wcześniej, jak się ktoś uprze - to uwali ale zachowując normalne środki bezpieczeństwa minimalizuje ryzyko.
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem