Cytat:
|
Już nie wiem jak pisać, aby takie odpowiedzi się nie zdarzały... Czy ja napisałem, że "uwala" przy odczycie?! Napisałem, że potrafi zrobić sieczkę w odczytanych danych. Czytasz dane dla samego odczytu? No to po co czytasz w ogóle? Jeśli zaś czytasz, aby je zmodyfikować i masz "sieczkę" w backupie i po zapisie zmodyfikowanej konfiguracji dostaniesz "choinkę" i będziesz chciał wrócić do "oryginału" (czyli wgrać backup=odczytaną "sieczka") to uważasz, że nic się nie wydarzy?
Obyś nie musiał doświadczyć...
|
Nigdzie nie napisałem że robi, napisałem "potrafi". Boże co tu dzisiaj wszyscy tacy nerwowi ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Niestety FoCCCus już przy odczycie potrafi zrobić "sieczkę" z CCC. I wówczas w kopi bezpieczeństwa nie mamy "koła ratunkowego" tylko minę...
|
Ja to po prostu zrozumiałem że "potrafi" (słowo klucz potrafi, nie robi za każdym razem) uwalić przy odczycie. Źle po prostu odczytałem Twe słowa. Proszę nie stresuj się niepotrzebnie a wszystkich czytających przepraszam jeśli swoim zamętem sieję zamęt
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (masło maślane o smaku masła)
Tak jak wspomniałem wcześniej, jak się ktoś uprze - to uwali ale zachowując normalne środki bezpieczeństwa minimalizuje ryzyko.