Temat: [Focus 1998-2004] Wyje alarm oraz migają awaryjne
View Single Post
Stary 05-04-2016, 19:00   #8
prz3mek1
ford::amateur

Model: Cougar
Silnik: 2.0
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Wyje alarm oraz migają awaryjne

Witam
Trochę odkopie skamielinę, ale chyba mam podobny problem czyli samoczynnie włączył się alarm i w sumie od 3 dni nie chce się wyłączyć. Znalazłem pod kierownicą jakiś alarm do tego jeszcze przycisk ale ani przycisk ani odpinanie kabli nie działa. Możliwe, że powodem są zaśniedziałe końcówki drzwi bo od kierowcy centralny zamek raz działa a raz nie i otwiera tylko manualnie drzwi kierowcy pozostałe zostawiając zamknięte. Nie mam żadnego przycisku w kluczyku więc nie da rady wyłączyć alarmu chyba, że ktoś miałby jakiś pomyśł jak sobie z tym poradzić lub przynajmniej dojechać do elektryka bez syreny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam jeszcze kupiony centralny zamek wraz z pilotami więc chyba można by było wymontować ten fordowski i dołączony alarm i wrzucić tą centralkę? mój fordzik to cougar z 99r ale pewnie w większości to samo co fokus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
prz3mek1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem