View Single Post
Stary 05-04-2016, 20:27   #4936
TuneFORCE
ford::professional

Imię: Grzegorz
Model: Focus RS
Silnik: 2.3EB
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Mondeo MK3 , MK4 CHIP TUNING - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał akrzyw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam,
Panowie, czy pomożecie w ocenie wykresów?
Pacjent: S-MAX 2012 2.0TDCi. Chip robiony przez poprzedniego właściciela. Wykres "po" mi się trochę nie podoba - pik momentu w okolicy 1800rpm. - wydaje mi sie że powinno być bardziej gładko. Co myślicie?
Jest ok, czasami w momencie załączenia hamulca może pojawić się taka delikatna górka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Jordan_23 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hej...juz po korekcie...moc wciąż jest...układ napędowy cały...
wielkie podziękowania dla teamu tuneforce i Grzesia by Heko...
Jak chcecie chipsów to tylko w Poznaniu i Krakowie....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W kwestii wyjaśnienia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W Poznaniu jestem ja - Grzesiek(TuneFORCE), a w Krakowie jest też Grzesiek(Heko) tak więc jest dwóch Grześków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U Heka jest jeszcze mechanik Grzesiek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak kiedyś byliśmy we trzech na jakiejs grupówce i ludzie wołali Grzesiek to nigdy nie wiedzieliśmy o kogo chodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez TuneFORCE ; 05-04-2016 o 20:29
TuneFORCE jest offline   Odpowiedź z Cytatem