Cytat:
|
Witam,
Panowie, czy pomożecie w ocenie wykresów?
Pacjent: S-MAX 2012 2.0TDCi. Chip robiony przez poprzedniego właściciela. Wykres "po" mi się trochę nie podoba - pik momentu w okolicy 1800rpm. - wydaje mi sie że powinno być bardziej gładko. Co myślicie?
|
Jest ok, czasami w momencie załączenia hamulca może pojawić się taka delikatna górka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
hej...juz po korekcie...moc wciąż jest...układ napędowy cały...
wielkie podziękowania dla teamu tuneforce i Grzesia by Heko...
Jak chcecie chipsów to tylko w Poznaniu i Krakowie.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
W kwestii wyjaśnienia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W Poznaniu jestem ja - Grzesiek(TuneFORCE), a w Krakowie jest też Grzesiek(Heko) tak więc jest dwóch Grześków
U Heka jest jeszcze mechanik Grzesiek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak kiedyś byliśmy we trzech na jakiejs grupówce i ludzie wołali Grzesiek to nigdy nie wiedzieliśmy o kogo chodzi