Cytat:
Na forum jest większość odważnych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
DDS kiepsko działa tak naprawdę, ale można spróbować przełączyć na DDS i zobaczyć czy będzie dobrze jak coś zawsze można powrócić do poprzednich ustawień. Z Focccusa korzystałem wiele razy i zero strachu, uważam że dopóki nie uwalę czegoś to niektórzy tylko straszą żeby nie korzystać z Focccusa. Na forum większość którzy korzystali nie mieli problemów z tym programikiem oczywiście podstawa to dobry interfejs
|
Mam świadomość że DDS gorzej działa niż TPMS. Mnie bardziej zależy na pozbyciu się komunikatu o Awarii TPMS i swiecenia żółtej kontrolki [!] wraz z oponką!
Z góry dziękuję za potwierdzenie przez osobę która taką modyfikacje zrobiła przy pomocy FoCCCus'a w swoim FF MK3...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bo jeżeli ktoś miał z tym jakieś złe doświadczenia - to nie będę ryzykował. Pozostanie mi tylko wizyta u "odważnego kolegi" bo ASO tego nie zrobi...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.