Cytat:
|
poszukaj sobie karty technologicznej i zobacz sobie bazę, jest w necie tylko ciężko znaleźć, bo producentowi to nie na rękę
|
Wygłaszasz tezę, a jako jej dowód piszesz "poszukaj sobie".
Kolego, bądź poważny - jeśli podajesz jakieś dane, to podaj ich źródło. Ty je przecież odnalazłeś, więc podziel się nim z innymi. Bo póki co uprawiasz demagogię w najczystszej postaci.
Cytat:
|
a o olejach już nie mam sił pisać i tyle, lotto mi co zalejecie
|
To brak siły spowodowany brakiem racjonalnych argumentów?
Cytat:
|
poza tym uświadom sobie, że dla HC są przynajmniej 3 półki jakościowe i ta 1, różni się diametralnie od 3, więc śmiało mogę powiedzieć, że jeżdżę na syntetyku - na takim mogę jeździć, bo nie ma nic lepszego, co spełnia tą specyfikację chyba że 0w-30 ale już bez niej
|
Ale się uśmiałem! Kolego, właśnie stwierdziłeś, że można opisywać oleje HC jako oleje syntetyczne, czego do niedawna byłeś zagorzałym przeciwnikiem.
Ludzie, dowiedzieliśmy się, że Millers to olej HC a nie syntetyk, ale kolega Fulara wydał werdykt, że może być nazywany syntetycznym - kupujcie HC Millersa, bo to jednak syntetyk! ;-)
Cytat:
Mózgopiorące to są przede wszystkim wywody na forach i cudna reklama, niby to bez reklamy - boki zrywać można Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|