View Single Post
Stary 06-04-2016, 09:20   #321
ignas
ford::advanced

Model: Focus III Kombi
Silnik: 1.6L Duratec Ti-VCT (123PS) - Sigma [PNDA]
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: zbliża się wymiana oleju jaki wybrać ?

Cytat:
Napisał Fulara Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
poszukaj sobie karty technologicznej i zobacz sobie bazę, jest w necie tylko ciężko znaleźć, bo producentowi to nie na rękę
Wygłaszasz tezę, a jako jej dowód piszesz "poszukaj sobie".
Kolego, bądź poważny - jeśli podajesz jakieś dane, to podaj ich źródło. Ty je przecież odnalazłeś, więc podziel się nim z innymi. Bo póki co uprawiasz demagogię w najczystszej postaci.

Cytat:
Napisał Fulara Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a o olejach już nie mam sił pisać i tyle, lotto mi co zalejecie
To brak siły spowodowany brakiem racjonalnych argumentów?

Cytat:
poza tym uświadom sobie, że dla HC są przynajmniej 3 półki jakościowe i ta 1, różni się diametralnie od 3, więc śmiało mogę powiedzieć, że jeżdżę na syntetyku - na takim mogę jeździć, bo nie ma nic lepszego, co spełnia tą specyfikację chyba że 0w-30 ale już bez niej
Ale się uśmiałem! Kolego, właśnie stwierdziłeś, że można opisywać oleje HC jako oleje syntetyczne, czego do niedawna byłeś zagorzałym przeciwnikiem.

Ludzie, dowiedzieliśmy się, że Millers to olej HC a nie syntetyk, ale kolega Fulara wydał werdykt, że może być nazywany syntetycznym - kupujcie HC Millersa, bo to jednak syntetyk! ;-)

Cytat:
Napisał zombie6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mózgopiorące to są przede wszystkim wywody na forach i cudna reklama, niby to bez reklamy - boki zrywać można Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ignas jest offline   Odpowiedź z Cytatem