Cytat:
|
nie twierdzę, że ten jest fatalny a ten super. baza olejowa stawia te oleje na inne półki jakościowe i tyle. cena to potwierdza.
|
JAKA CENA
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jest identyczna/zbliżona
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ile razy można pisać jedno i to samo dementowane xxxx razy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ile
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
A co mnie obchodzą ruskie pierdy przy -40 stopniach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
nie moja wina, że millers taką kartę tworzy. rusz tyłek i poszukaj, na rosyjskim forum jest wszystko na talerzu. jak znajdę wkleję.
|
Ja pier....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wiem czy się już śmiać czy płakać....