Temat: [Mondeo 2007-2014] Prawidlowa praca silnika 1.8 tdci ??
View Single Post
Stary 07-04-2016, 21:29   #13
Rosiczka922
ford::beginner

Imię: Greg
Model: Ford Mondeo mk4 Ghia
Silnik: 1.8 tdci
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Prawidlowa praca silnika 1.8 tdci ??

Cytat:
Napisał kogut22 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dobrze jest, 1.8 na zimno pracuje "gorzej" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
druga sprawa do gaszenia i odpalania wciskaj sprzęgło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie telepie tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i przed przebiegiem 200k lub 8lat należy zrobić rozrząd!
i to by było na tyle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zawsze wciskam sprzeglo jak odpalam i gasze
ogolnie co do rorzadu to takze juz zrobiony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

suchy i mokry od razu no i jedze na oleju formuly f bodajrze 5w30 ? chyba tak xd

Cytat:
Napisał gregor75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rosiczka , silnik pracuje ok . Wg mnie słychać stukające koło pasowe . U mnie stuka podobnie , już od dłuższego czasu .Mam najechane tym autem już ponad 140 tys. mil , z ok. 55 tys. mil u mnie . Gdyby nie te dziadowskie wiązki elektryczne , to auto bezproblemowe niemalże .

no to super jak tak narazie pojade do pl a jak wroce to sobie zrobie na spokojnieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. o jakich wiazkach elektrycznych mowiszGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na przylosc zebym wiedzialGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rosiczka922 jest offline   Odpowiedź z Cytatem