Cytat:
dobrze jest, 1.8 na zimno pracuje "gorzej" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
druga sprawa do gaszenia i odpalania wciskaj sprzęgło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie telepie tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i przed przebiegiem 200k lub 8lat należy zrobić rozrząd!
i to by było na tyle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
zawsze wciskam sprzeglo jak odpalam i gasze
ogolnie co do rorzadu to takze juz zrobiony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
suchy i mokry od razu no i jedze na oleju formuly f bodajrze 5w30 ? chyba tak xd
Cytat:
|
Rosiczka , silnik pracuje ok . Wg mnie słychać stukające koło pasowe . U mnie stuka podobnie , już od dłuższego czasu .Mam najechane tym autem już ponad 140 tys. mil , z ok. 55 tys. mil u mnie . Gdyby nie te dziadowskie wiązki elektryczne , to auto bezproblemowe niemalże .
|
no to super jak tak narazie pojade do pl a jak wroce to sobie zrobie na spokojnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. o jakich wiazkach elektrycznych mowisz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na przylosc zebym wiedzial
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.