Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 08-04-2016, 07:36   #926
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Cytat:
Napisał jacekwx Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam,
Odpowiem, jak u mnie działą jak oddadzą mi padakę z ASO... Niestety moi 'miszowie' z ASO polegli na kilku tematach i teraz się rehabilitują (przynajmniej tak twierdzą).
@tedi_k - czujników nie uruchomiliśmy bo 'jakas antena w jakimś słupku' była uwalona. Ponoć naprawili.
Teraz walczą z trzeszczącymi uszczelkami drzwi - ponoć to niestandardowa usterka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i z stukaniem w silniku (ponoć 'tak mają' te silniki w sęusie) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ręce i nogi i... mi opadywują... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

może 'już' jutro oddadzą...
pozdro All
O stukaniu w silniku piszą w instrukcji jako normalnym zjawisku. Wypalanie DPF? Jest blisko silnika więc chyba trudno odróżnić czy DPF czy silnik. Czy wyeliminowałeś taką możłiwość?
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem