Temat: [Ogólne] BT/VC Aktualizacja modułu
View Single Post
Stary 08-04-2016, 18:56   #149
MasterBurn
ford::average

Imię: Andrzej
Model: Mondeo MK4 Kombi
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: BT/VC Aktualizacja

nom u mnie po aktualizacji czeski film Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zamiast tego by funkcje się pojawiły, to zniknęły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak na Bluetooth czy USB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wgrywałem wersje Niemiecka, wszystko poszło jak po maśle, już pysk się cieszył a tu lipa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

testuje z pełną paczka plików (w każdym musiałem usunąć tylko do odczytu)..... liczę ze zadziała :/

Bump: Udało się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pliki TXT do kosza poleciały z rozpakowanego Rar'a, no i jak pisałem w całej reszcie w właściwościach usuniecie haczyka tylko do odczytu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
MasterBurn jest offline   Odpowiedź z Cytatem