nom u mnie po aktualizacji czeski film
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zamiast tego by funkcje się pojawiły, to zniknęły
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak na Bluetooth czy USB
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wgrywałem wersje Niemiecka, wszystko poszło jak po maśle, już pysk się cieszył a tu lipa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
testuje z pełną paczka plików (w każdym musiałem usunąć tylko do odczytu)..... liczę ze zadziała :/
Bump: Udało się
Pliki TXT do kosza poleciały z rozpakowanego Rar'a, no i jak pisałem w całej reszcie w właściwościach usuniecie haczyka tylko do odczytu