Witam Forumowiczów.
Jako, że jestem świeżym posiadaczem Forda (wcześniej autka z grupy VW, a teraz też obecnie W124 coupe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )chciałbym prosić o pomoc w rozwikłaniu nie działającej klimy.
Klima została ostatnio "dobita" i ponoć miała działać, ale na pytanie czemu leci w miarę ciepłe powietrze usłyszałem, że jest za zimno na zewnątrz. Teraz już wiem, że było wystarczająco ciepło żeby jednak zadziałała, ale...
Do rzeczy: poczytałem ten wątek, zszedłem do auta - zworka na R3 i klima działa ale nie rusza wentylator - mam wnioskować, że przekaźnik R3 jest dobry i należy szukać w kabelkach (fioletowy i jak to nie pomoże to biało-pomarańczowy?) Czy może jednak moduł na wentylatorze?
Jutro podmienię R3 od kumpla i zobaczę co jest grane.
Nie mam żadnego softu żeby zczytywać błędy (do Skodziny miałem, a w mercu wystarczą 3 kabelki, dioda i włącznik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i byłbym zobowiązany jeśli ktoś mógłby się podzielić jakimś softem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki z góry za podpowiedzi