Temat: [Mondeo 2007-2014] 2,0 TDCI gaśnie
View Single Post
Stary 11-04-2016, 13:22   #8
robert2701
ford::beginner

Model: Mondeo
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: 2,0 TDCI gaśnie

Czekam nadal na info z warsztatu cały czas szukają, EGR tez mają się zająć sprawdzają wiązki itd.
Zobaczymy co wyjdzie mam nadzieje usterka zostanie namierzona.

Co do napraw, i stanu auta to troszkę mnie nie rozumiecie. Generalnie drobne usterki w moim fordzie traktuje jako awarię, zapomniałem dodać że świrowały czujniki parkowania jeszczeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do porównania VW i Forda to jest przepaść którą widzę pod kątem usterek pierdółek ale nawet jakości wykonania materiałów itd.
Miesiąc po zakupie Mondeo żona kupiła VW Poli do dnia dzisiejszego wymieniła tylko łożyska z przodu.
Ja już bylem, z navi, z przepływomierz pokazał błąd ale to kompem zrobili, czujniki parkowania świrują linka maski zerwania i takie duperelki.

Najlepiej sobie zadać pytanie ile w ciągu roku byliście panowie razy na warsztacie nazwę z pierdółką??
To już mój 3 Ford i chyba po naprawie tej usterki poważnie rozważę jego sprzedaż nie mam czasu i nerwów w zabawy, a z ta marką się pożegnam raz na zawsze.

Brat mój natomiast przesiadł się z Golfa IV na Volvo i też h.... rzuca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
robert2701 jest offline   Odpowiedź z Cytatem