Cześć,
Przyznam się, że nigdy nie przepadałem za Fordami, gardziłem Mondeo i nienawidzę kombi, a srebrny kolor uważam za najbardziej praktyczny, ale jednocześnie najgorszy w lakierowaniu i najbardziej... nudny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem/byłem miłośnikiem sedanów o agresywnym sportowym zacięciu (Galant, Lancer) i Mitsumaniakiem. Jako, że moje autko się posypało (1:0 dla korozji) przyszedł czas na szukanie nowego auta.
Nie trudno po wstępie domyślić się czego dziś jestem posiadaczem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak! Ford Mondeo Kombi w nudnym srebrnym kolorze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Dlaczego tak wyszło? A no jakoś tak... Okazja była, z pewnych rąk, okazało się, że auto jako auto spełnia moje wymagania: duże, wygodne, praktyczne, ekonomiczne, całkiem mocne i z hakiem, a i z tego co mi wiadomo - także niezawodne.
Choć początkowo z dystansem i lekkim grymasem podchodziłem do tego Fordeo to jak je bliżej poznałem stwierdziłem, że chyba zostanie u mnie na dłużej