View Single Post
Stary 12-04-2016, 20:04   #10
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Tylne światła LED kombi i hatchback - róznice

Cytat:
Napisał Malenstwo8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Potwierdzam, z moich obserwacji wynika, że w kombi tylne lamy są full led. Mnie te kropki się podobają w kombi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Chociaż po dokładnym przyjrzeniu się na żarówki kierunków, to zwątpiłem w tą teorie o ledach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Już sam nie wiem, ale ta żarówka od kierunku jest większa od pozostałych ledowych i jakoś tak zwyczajnie wygląda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podzielam obserwacje dla Titanium. Kierunkowskazy w kombii to moim zdaniem pomarańczowe żarówki. Zresztą po włączeniu widać że nie mają charakterystycznej dla LED szybkości rozbłysku i gaśnięcia. Podobnie cofanie to biała żarówka. Co na to inni właściciele kombii i czy jest różnica w stosunku do HB?
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem