View Single Post
Stary 12-04-2016, 20:57   #2801
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Malenstwo8, zobacz jak nacisniesz przycisk glosnosci na telefonie, pojawi Ci sie skala z kolkiem zebatym, nacisnij to kolko i zobacz czy ktoras skala nie jest na maksa wyciszona... wybacz jesli mowie lopatologicznie o czyms co jest dla Ciebie oczywisteGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Yanosika uzywam na samsungu S4, kiedy polaczylem telefon przez BT Audio (ja mam sync1) i puscilem komunikaty yanosika na BT to przy kazdym komunikacie radio zachowywalo sie jak przy polaczeniu telefonicznym z licznikiem polaczenia i slaba jakoscia komunikatu (jakbym slyszal odglosy z tla rozmowcy przez telefon). Komunikaty nie szly kanalem streamingu audio w wysokiej jakosci jak przy odtwarzaniu np mp3 tylko jak polaczenie telefoniczne. Wylaczylem komunikaty przez BT i rozparowalem telefon z syncem, teraz wszystkie komunikaty z telefonu ida przez glosnik w telefonie.

Wczesniej uzywalem tego telefonu z zestawem nokia ck200 i abstra***ąc od innych problemow, to komunikaty yanosika wyciszaly zestaw a szly z glosnika tel, a przy polaczeniu telefonicznym slychac je bylo w glosnikach radia w tle rozmowy tel.

Jak uzywam yanosika na iphonie co komunikaty ida przez strumien BT ale syntezator iphona jest dla mnie tak dziwny ze go nie lubie i wole slyszec komunikaty na samsungu z glosnika tel.

W temacie ledow, choruje na nie, ale na ulicy mk5 duzo lepiej prezentuje sie z dziennymi zarowkowymi w kącikach swiatel przy grillu. Wyglada to muskularnie i z charakterem. Kreseczki led wygladaja juz tak zwyczajnie, od tico po merca, wszystko ma jakies tam kreseczki i kropeczki. Wersja po lifcie ma inne dzienne i jeszcze mniej mj sie podobaja...

Szkoda ze nie bedzie swiatel full led adaptacyjnych z dziennymi zarnikowymi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem