View Single Post
Stary 12-04-2016, 23:34   #12
kruger
ford::advanced

Model: Mondeo MK5 → Mondeo MK4
Silnik: EB 240KM, PowerShift
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Tylne światła LED kombi i hatchback - róznice

Cytat:
Napisał Malenstwo8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja za cholerę nie mogę zrozumieć tej niekonsekwencji Forda odnośnie dynamicznych kierunków. Skoro rozwijają się z przodu jak w Audi, to czemu nie zrobili tego z tyłu. Byłoby super. Tak to jest niedosyt, a teraz jeszcze okazuję się, że z tyłu nawet ledowych żarówek nie ma. Czy to aż taki problem zrobić z tyłu też rozwijający się pasek? W Audi wygląda to świetnie. Sąsiad dokładnie w tym samym czasie odebrał nową a4 i o ile z przodu w Mondku bardziej mi się podobają kierunki, o tyle z tyłu Audi pozamiatało.
Można gdzieś dokupić dynamiczne tylne kierunkowskazy jak ktoś lubi festyn i tego z przodu mu mało. I jeszcze kilka chromopodobnych dodatków na lampy, klamki i guziczki. Aha, jeszcze podświetlenie otoczenia z lusterek w kształcie loga Forda. Ale to wszystko powinno być przecież w standardzie!
A tak poważnie to tego biadolenia i to jeszcze w kwestii odpustowych dodatków czytać się na poważnie nie da.
kruger jest offline   Odpowiedź z Cytatem