View Single Post
Stary 13-04-2016, 07:06   #13
Malenstwo8
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
Domyślnie Odp: Tylne światła LED kombi i hatchback - róznice

Cytat:
Napisał kruger Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Można gdzieś dokupić dynamiczne tylne kierunkowskazy jak ktoś lubi festyn i tego z przodu mu mało. I jeszcze kilka chromopodobnych dodatków na lampy, klamki i guziczki. Aha, jeszcze podświetlenie otoczenia z lusterek w kształcie loga Forda. Ale to wszystko powinno być przecież w standardzie!
A tak poważnie to tego biadolenia i to jeszcze w kwestii odpustowych dodatków czytać się na poważnie nie da.
No nie przesadzaj, nikt tu nie mówi o choince zapachowej o zapachu kokosa do malucha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do biadolenia, każdy ma prawo się wypowiedzieć, a dynamiczne kierunki nie uważam za odpustowe, bo z przodu bardzo mi się podobają i podejrzewam, że Tobie też. Poza tym to nie jest standard i buli się za to ciężką kasę, więc jak powiedzieli A to powinni powiedzieć B. Aha i nie sprowadzaj rozmowy do poziomu guziczków, klamek itd, bo nie o tym tu mowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie jest dla mnie niekonsekwencją, że nie mam chromowych klamek, ponieważ są jednakowe w całym aucie, ale gdyby były chromowane w przednich drzwiach, a w tylnych już nie, to bym również się czepiał za brak konsekwencji, nie patrząc na to, czy są odpustowe czy nie.

Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 13-04-2016 o 07:13
Malenstwo8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem