View Single Post
Stary 14-04-2016, 07:06   #2807
Malenstwo8
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Z tym Yanosikiem, to jakaś porażka. Co do fizycznych przycisków, to mnie najbardziej brakuje tych od regulacji nawiewu (szyba, nogi, przód). Wkurza mnie za każdym razem wchodzenie w panel klimy na ekranie i ustawianie tego tam. Trzy tygodnie już jeżdże, wszystko ogarnąłem i się przyzwyczaiłem, a do tego nie mogę.

Doszedłem do tego, że działa mi Yanosik na kanale muzyka w zestawie głośnomówiącym, więc jakiś postęp jest, z tym, że dziwna sprawa bo w opcjach Yanosika mam wyłączony zestaw głośnomówiący, a komunikaty idą przez głośniki. Co ciekawe mam włączoną funkcję wyciszania tła podczas komunikatów, a to z kolei nie działa. Natomiast jak przełączę na radio, to już nic nie słychać, słychać tylko jak jestem przełączony na muzykę z telefonu. Zastanawiające jest też to, że komendy w samym telefonie w aucie są bardzo ciche, natomiast na zewnątrz auta są głośne, coś jakby radio wyciszało głośność telefonu.

Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 14-04-2016 o 09:33
Malenstwo8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem