View Single Post
Stary 15-04-2016, 14:42   #2832
Malenstwo8
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał Voldemord Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Daj namiary, to wyślę Ci ten od Mustanga Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Fordowski jeden mam przy kluczyku, a drugi sprezentowałem ojcu (mega brelok do C-maxa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Nie wygłupiaj się, żartowałem. Normalnie mnie zawstydziłeś. Dzięki za dobre chęci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dzięki za info o dolewkach. Co do dolewek, to jest jakiś komunikat, że jest mało płynu chłodniczego czy coś?
Czy po prostu sprawdzając na oko podejmuje się decyzję o dolewce jak w poprzednim moim aucie? bo szczerze mówiąc posiadanie nowego auta trochę mnie rozleniwiło i wychodzę z założenia, że albo nic nie ubędzie, albo dostane komunikat podany na tacy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał truuski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witajcie,
Rzadko piszę więc wybaczcie jeśli strzelę faux pas.

"Kończy" mi się MK4, więc trzeba znaleźć coś co zastąpi w zasadzie idealny samochód.
No i znowu padło na Mondeo.
Potrzebuję pomocy w wyborze wersji i dodatków.
Na razie wybrałem:
Kombi, 2,0 TDCI 150KM, Trend plus Gold X, Dynamic LED, najprostszy tempomat.
Cena za taki zestaw po rabacie to około 106k zł.
Podobno ma być radio 8 cali. Czy takie radio ma Sync2?
Czy trzeba to oddzielnie zamawiać?
Czy wycena jest dobra?
No i oczywiście czy czegoś nie dołożyć - typu must-have?
Ekran 8" jest standardem przy titanium. Przy "goldzie" chyba trzeba dopłacić, ale pewny nie jestem.
Na pewno weź ledy, są tego warte.
Czujniki parkowania na pewno warto i ciemne szyby. Moim zdaniem robią robotę. Są naprawdę ciemne, a nie jak większość fabrycznych przyciemniane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja dorzuciłem jeszcze dmuchane pasy - dla spokoju, dla młodego z tyłu oraz dojazdówkę (nienawidzę tych glutów w sprayu)

Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 15-04-2016 o 14:50
Malenstwo8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem