View Single Post
Stary 15-04-2016, 19:48   #34
Tomasz1983
ford::average

Imię: Tomasz
Model: Focus mk3
Silnik: 1.6 ecoboost 150 hp.
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Podniesienie mocy FF3 1.5EB 150>182 (fabryczne)

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ręka jest ręką Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiem co pisze bo byłem lekkoatletą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. stoper mi nie obcy .
Każdy inaczej mierzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Kolega ma porównanie do swojej ręki .
Przyjdzie czas to kolega zmierzy pewnie też prędkość MAX i tu powinno być znacznie lepiej tak jak u kolegi który opisywał swoje wrażenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
oczywiście że każda ręka mierzy inaczej ale dlatego zamieściłem filmik na którym każdy może sobie zmierzyć jaki jest czas między 50 a 120Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tomasz1983 jest offline   Odpowiedź z Cytatem