Cytat:
|
A widzisz, ja dostrzegłem to juz dawno i zgłaszałem w aso problem z odprowadzeniem wspomnianej wody, i pościli mi suchara...../te typy tak mają i tak ma być, nic sie złego nie dzieje
|
Tak tylko że jak zobaczyłem jak to jest uszczelnione to szkoda to komentować. Wsadzili kawałek gąbki na łączeniu podszybia -długi element z podszybiem z boku lewej i prawej strony. I jak dzisiaj odebrałem auto to i tak wszystkie wiązki i sterownik był zalany wodą po nocy bo był deszcz.
Stwierdziłem że nawet nie będę ich o to prosił aby to poprawili tylko kupię sobie klej do szyb i zakleje te łączenia i będzie spokój.
A jak będzie trzeba to rozebrać to się znów weźmie uszczelni klejem.
Ale przecież podszybie nie rozbiera się co chwile bo tam nie ma po co je rozbierać więc jak się raz uszczelni to powinno być ok.
Najbardziej to mnie właśnie takie niedoróbki denerwują. Jak by nie mogli tego odrazu porządnie wykonać. Przecież to kosztuje grosze. Tak samo jak te nadkola z przodu co z tego że je montują jak zostawili otwór wielkości pięści i tamtędy cały syf z kół leci. Ja to sobie załatałem tą dziurę.