Widzę, że dobrze mi idzie, jeżeli już częściowo przyznajesz mi rację
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co do reszty - nawet jeżeli nie przyznasz mi racji (chociaż piszę jak jest), to wystarczy sobie uświadomić, że ani ty, ani ja nie stanowimy prawa. Mamy tylko znikomy wpływ na wybór tych, co prawo stanowią - a niestety, mamy w 100% obowiązek go przestrzegać.
Co do konkretnego modułu dla DRL (i żeby była jasność - bardzo mi się takie rozwiązanie w sensie technicznym podoba, i gdyby tylko było legalne - już bym montował) - nie masz technicznych możliwości porównania go z rozwiązaniem fabrycznym. Ani też LEDów jako postojówek. Aczkolwiek w każdym momencie możesz zlecić badania homologacyjne, i takie homologowane rozwiązanie wprowadzić na rynek. Pewnie przynajmniej jakieś paręset tysięcy zł (ze względu na konieczność łącznej homologacji z reflektorem). Jak tylko będziesz to miał, daj znać - będę jednym z pierwszych klientów.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.