ZESTAW nr 1 (siłowniki + mocowania)
1. lsulima
2. artur1970
3. MaXyM
4. daniel66
5. kordyl
6. Guri
7. wiewior7
8. kamildts
9. pawelmisiek
10. dario6273
11. p.saw
12. mkriso
13. Pacco
14. pretorian2
15. kasztan
16. Polarny
17. pgrob
18. petrus1
19. MrKajtoslaw
20. michalj1983
21. Juzek
22. m_aniek_
23. jarojaw
24. htc32
25. Seb0l
26. slawek-kali
27. batson
28. djremo
29. zybi21
30. Edi
31. parzyn23
ZESTAW nr 2 (mocowania)
1. Maco26
Bump:
Cytat:
A nie mówiłem, że sprzedawca siłowników chwyci się za głowę? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A może zaproponować mu jakąś cenę hurtową?
Np. od 10 kompletów 10% zniżki.
Przy 20 kompletach 20% zniżki itd.
Projekt rozwija się błyskawicznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i myślę, że "nasi producenci" powinni poważnie zastanowić się nad pozostałymi użytkownikami np. S-max, Focus, Fiesta itd.
Jakby co to ja do Focusa MK3 też jestem zdecydowany. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Przeszukujemy rynek pod kątem ceny za ten typ siłowników. Będzie Pan zadowolony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Projekty do pozostałych modeli będą brane pod uwagę w przypadku udanego wprowadzenia projektu do mondeo.
Bump:
Cytat:
Ja proszę o zestaw nr 2, ale chciałbym zobaczyć jak to będzie wyglądało, wtedy podejmę decyzję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Na spokojnie, jak zobaczysz produkt finalny - zdążysz się zapisać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.