View Single Post
Stary 18-04-2016, 13:22   #262
planeta58
ford::advanced

Imię: Andrzej
Model: S max
Silnik: 2.5 T +lpg
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Gdzie zamontować butlę na LPG ?

Cytat:
Napisał zdanek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam
Proszę o informację jak był koszt całkowity przeróbki podłogi, tłumika prawego oraz samej instalacji gazowej. Planuję zakup S-maxa z tym silnikiem 2.5T i chciałbym poznać ile to mnie będzie kosztować.
Dzięki
Cena całości 4200 zł wykonał wszystko jeden warsztat . Ale cena to nie wszystko , tutaj jakość się dla mnie liczy.

Bump:
Cytat:
Napisał deku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@planeta58
Zainwestuj w jakiś dobry filtr a nie taka popierdółka.
Najlepiej jakiś odstojnikowy (Alex Ultra 360 lub Perfectblue)

A tak w ogóle to masz tam 2 filtry?
Tak mam.

Bump:
Cytat:
Napisał glacus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widzisz kolego planeta, wolałbym jednak większy zbiornik i planuję wykonać coś takiego:
http://zastec.pl/uklady-ford-zastec.html
zależy mi na tym żeby zbiornik był w miarę możliwości jak największy i u mnie puszki są masakrycznie blisko siebie.
Nie chcę zakładać byle jakich przelotów z uwagi na hałas i mam obawy że przelot może źle wpływać na jednostkę napędową po jakimś czasie. Dlatego może jakiś fachura się wypowie?
Trzeba szukać pełnej butli , ale będzie ciężko , firma Irene takie robiła kiedyś .

Ostatnio edytowane przez planeta58 ; 25-10-2016 o 14:44
planeta58 jest offline   Odpowiedź z Cytatem