Odnośnie skrzypienia u mnie nawet nie skrzypi a mam wyczulone ucho na różne podejrzane dźwięki, jak się konsolę ręką dociśnie tą z wyświetlaczem to skrzypi strasznie ale na szczęście na nierównościach jest ok. Inna sprawa to spasowanie niektórych elementów we wnętrzu u mnie na przykład słupek (biały) jest źle spasowany z podszybiem na samym końcu (gdzie białe się łączy z czarnym) zgłosiłem na gwarancji i stwierdzili że jest zdeformowany będzie wymiana na nowy. Z innych skrzypień to zaczyna piszczeć lewarek biegów przy wrzucaniu jedynki (problem z wersji przed liftem jest mi znany) no i skrzypienie przedniego zawieszenia to moja największa zmora straaasznie skrzypi niestety serwis nie stwierdził skrzypienia więc umawiam się kolejny raz na wizytę i jazdę z mechanikiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (zapewne skrzypią gumowe poduszki stabilizatorów bo natężenie skrzypienia jest mocno powiązane z tempretaturą i pogodą)