Częśc III
Od tego momentu maska zaczyna się unosić sama oraz opada bezwładnie do zamknięcia.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
też się nie mogę doczekać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. fajnie jakbyście wstępnie powiedzieli ile to może kosztować..
|
Cytat:
|
Bosko. To teraz czekam na cennik + produkcję masową i dostawy.
|
Cytat:
To co teraz tylko cena... produkcja i wszyscy możemy się cieszyć?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kiedy planowane jest rozpoczęcie produkcji dla reszty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.??
|
Jak pisałem wcześniej - tylko dwa mondeo mk4 mają zamontowany nasz zestaw i teraz odbywa się faza testów.
Sledząc ten wątek możecie zauważyć, że od
pomysłu
13.04.2016 r.
Cytat:
|
Ja mam możliwość zaprojektowania i wykonania tych uchwytów, żeby wyglądały profesjonalnie.
|
do
realizacji
21.04.2016 r.
Cytat:
|
KOMUNIKAT NR 3/2016
w sprawie projektu - siłowniki maski made in Poland by lsulima
UWAGA!!
JEST
|
minęło tylko
8 dni.
Chcąc maxymalnie skrócić czas oczekiwania na produkt zlecaliśmy wykonanie elementów firmą które gwarantowały najkrótszy czas oczekiwania, nie bacząc na koszty.
Przy obecnych kosztach wykonania elementów cena byłaby zbyt wysoka i nie do zaakceptowania przez osoby wyrażające chęć nabycia takiego zestawu.
Teraz, gdy wiemy, że wszystko jest ok. musimy rozeznać rynek.
Na nurtujące was pytanie - jaka cena za zestaw? - odpowiem tak:
Będzie ona niższa od ceny zestawu "rosyjskiego"
Dokładny koszt podamy za kilka dni.
Proszę śledzić ten wątek - będziemy informować na bieżąco o postępach naszych prac.
Kraków, 22.04.2016 r. /-/ Rzecznik projektu