anastazyy - właściwe auto nigdy nie przyjedzie, ponieważ żadna hybryda na chwilę obecną z fabryki nie wyjedzie z subem.
kruger - jeśli dobry papuga wygra to Ford Polska musi pokryć jego koszty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Valdemord - no ja wiem, sub to pierdoła jednak mnie na niej zależało. Na początku chciałem kupić MKV 1.5EB Titanium bez wydotrysków. Miał mieć jedynie panoramę, Winter 1 i SONY PREMIUM, ponieważ tylko to radio ma suba. Ten sub w zasadzie miał być tylko po to aby z niego równolegle wyprowadzić swojego porządnego suba. Ja akurat lubię jak mi auto trochę dudni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
goodi - masz rację że firmy sub gra cienko i dlatego miał być niejako podmieniony. Swoją drogą chyba Ty pisałeś, że masz Vignale na total wypasie? Jeśli masz sedana to pewnie też Ci suba nie "zapięli"?
Oczywiście, że nie będę walczył na noże o tego suba. Z auta i tak się cieszę i banana na mordzie mam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tym bardziej, że sobie poradzę inaczej i mój MKV i tak będzie dudnił
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na wielkości bagażnika nigdy mi nie zależało więc luz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zresztą swojego suba będę mógł wyjmować.
Ale popatrzcie na to z innej strony......ktoś mógłby zamówić z wyposażenia dodatkowego tylko i wyłącznie SONY PREMIUM z przeświadczeniem, że jest tak sub. Zapłaci za niego 3000 zł. Jakie będzie jego zdziwienie kiedy odbierze auto i suba nie będzie? To równie dobrze mógł wziąć SONY z 9 głośniami za 2000 zł, które nie będzie miało tych dwóch głośników w bagażniku, co i tak żadnego efektu nie robią. FORD Polska dał z tym ciała. Zresztą nie tylko z tym......