Malenstwo8 - to tylko taki mały minus na początku eksploatacji a potem MKV już Cię nie zawiedzie do końca jego dni w Twoim posiadaniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy mam kilka innych pytań:
1. Czy ten cały BLIS to faktycznie informuje tylko małą żółtą lampką w lusterku?? Nie ma żadnego sygnału dźwiękowego?? Wydaje mi się że Passat mrugał dużo większym światłem od wewnętrznej strony lusterka i brzęczał przy tym, a już na pewno Nissan Juke wydawał sygnały dźwiękowe. Spodziewałem się nieco więcej po tym systemie. Może z czasem się przekonam że był wart tych paru złotych. Na chwilę obecną trochę jestem nim zawiedziony.
2. Czy można gdzieś przyciszyć sygnał telefonu w chwili kiedy się do kogoś dzwoni? Obecnie napieprza tak, że głośniki wyrywa.
3. ACC - wg instrukcji nawet jeśli nie jest włączony to cały czas działa system zapobiegania kolizjom. Faktycznie jak gwałtowanie podjadę komuś pod zderzak to wyświetla mi na szybie pasek czerwonych lampek i mocno "krzyczy" ale absolutnie nie hamuje. Instrukcja mówi, że powinien zahamować. Ma ktoś doświadczenie z tym?