Temat: [S-MAX 2006-2015] Chiptuning, Convers+, szyby i wnetrzne
View Single Post
Stary 24-04-2016, 18:12   #4
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Chiptuning, Convers+, szyby i wnetrzne

Cytat:
Napisał debiecm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2.2. Mam radio Pioneer F9220BT w jez. polskim:
Dlatego masz tak jak masz poniżej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał debiecm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2.1.3. Pokazuje on bardzo skromne dane (tylko dwie pozycje: Komputer pokładowy i Ustawienia), co zajmuje 60% wyświetlacza i mnie trochę złości. Zastanawiam się czy jest możliwość wgrania nowego softu (lub jakiegoś alternatywnego) który pokaże więcej parametrów i zlikwiduje ciągle widoczne napisy?
Zastosować musisz radio oryginalne Forda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
3.3. Czy może warto dodatkowo jeszcze coś zrobić przy niewielkich pieniądzach co zwiększy przyśpieszenie i nie zwiększy drastycznie spalania (budżet to 3 000zł)?
taniej Cię to wyjdzie ..albo Pan Grześ HEKO albo tuneforce albo kreator mocy