Cytat:
Moje obliczenia opierają się raczej na kwotach maksymalnych.
Lubię się miło zaskakiwać. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do cen siłowników z allegro należy doliczyć też cenę przesyłki. Jeśli będą testowane siłowniki z Krosna to cena może być ciut wyższa od tych z allegro. Ogólnie do cen "katalogowych" należy doliczyć całą logistykę i prowizję chłopaków.
Dlatego napisałem, że moim zdaniem cena maksymalna (ze wszystkimi kosztami) nie powinna przekroczyć 150 zł. I jak dla mnie jest akceptowalna. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kto będzie chciał ten kupi, a kto nie, niech "rzeźbi" samemu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale koniec dywagacji. Po testach czekamy na wycenę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Zacytuję swój post. Chyba idealnie wstrzeliłem się z prognozą.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chętni na dostawy do Poznania, proszę się ujawnić,
@
kasztan
i ...