Cytat:
|
Wreszcie przejechalem się demonstracyjnym mk5 w wersji edition z pakietem gold x i pakietem titanium, kombi, 2.0 diesel 150km. Bylem nastawiony na jazdę autem o dobrą klasę wyższym niz mój focus, i choć kilka rzeczy mi się podobało, to całokształtem byłem rozczarowany. ....
Mając do wyboru mk5 trenda z paroma dodatkami albo focusa na wypasie będę miał nie lada orzech do zgryzienia. Cholewka, byłem pewien, ze przejażdżka tylko mnie upewni, że życie mi się marnuje czekając na wymianę auta.
Ehhhh....
|
Patrzę na Mondeo (niestety) już trochę z boku bo jak pisałem Prezes podaruje mi Octavię
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale przemyślenia z jazd próbnych mam i z większością uwag powyżej muszę się zgodzić
- bagażnik w kombi - szału nie ma (przez podwójną podłogę)
- fotele standardowe - rzeczywiście za miękkie, trzeba dołożyć 1kPLN i brać pakiet SEAT3
- ilość miejsca z tyłu - bez szału, porównywalnie do Octavii, znacznie mniej niz w Superbie
Ale i tak żałuję że nie Mondeo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.