View Single Post
Stary 25-04-2016, 22:42   #2954
kruger
ford::advanced

Model: Mondeo MK5 → Mondeo MK4
Silnik: EB 240KM, PowerShift
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał pawel_l Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Patrzę na Mondeo (niestety) już trochę z boku bo jak pisałem Prezes podaruje mi Octavię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale przemyślenia z jazd próbnych mam i z większością uwag powyżej muszę się zgodzić
- bagażnik w kombi - szału nie ma (przez podwójną podłogę)
- fotele standardowe - rzeczywiście za miękkie, trzeba dołożyć 1kPLN i brać pakiet SEAT3
- ilość miejsca z tyłu - bez szału, porównywalnie do Octavii, znacznie mniej niz w Superbie

Ale i tak żałuję że nie Mondeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dobre spostrzeżenia bo bagażnik mniejszy niż w poprzedniku, podobnie z miejscem z tyłu. Fotele w trendzie jak siedziałem w salonie też wydawały mi się bardzo miękkie.
Ale i tak nie żałuję, że nie kupiłem Octavii (bo nie ma wędrujących kierunkowskazówGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
kruger jest offline   Odpowiedź z Cytatem