Co do myjni automatycznych, to ze swojego doświadczenia mogę zapewnić że lakieru nie zrywają
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od sierpnia zeszłego roku myłem w ten sposób ze 20 razy i nie widzę absolutnie żadnych rys ani innych uszkodzeń lakieru. Myślę że uszkodzenia w myjni mogłaby spowodować jedynie szczotka drucianana.
Co do kola zapasowego, to ja mam standardowe i jest to pełna 16-tka ale mam liftbacka. Oczywiście pojemność bagażnika mam większą niz w kombi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Swoją droga to niesamowite jak maleńkie są te bagażniki w kombi! Wczoraj oddając samochód do serwisu pochodziłem po salonie i ciągle zadawałem sobie pytanie dlaczego w przypadku MK5 ludzie wybierają kombi. Zawsze mi się taka buda kojarzyła z większą pojemnością i zawsze też takie wybierałem ale w MK5 kombi? Bagażnik mniejszy, nadwozie brzydsze... No nie rozumiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.