O 14 zadzwonil do mnie doradca serwisu i stwierdzil, ze ma nadzieje, ze to juz nasze ostatnie spotkanie w tej kwestii
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Powiedzial, ze jeszcze raz rozebrali obudowe ekranu i ponoc podlozyli jakies dodatkowe podkladki.
O 16 przyszedlem po samochód i doradcy juz nie bylo. Poszedlem do innego i ten stwierdzil po chwili, ze auto jeszcze jest nie zlozone i potrzebuja jeszcze okolo 30 min. Czekajac wpadlem na pomysl, ze moze warto byloby zerknac na samochod co tam zrobili, poki jeszcze nie do konca zlozony. Poprosilem doradce, czy moge wejsc na hale i ten poszedl ze mna, zebym mogl zobaczyc co sie dzieje z Foczka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Przy aucie siedzial mechanik z kompem i powiedzial, ze zaraz zlozy kokpit, ale wlasnie zamawia w centrali forda nowa obudowe, bo jak twierdzi, rzeczywiscie nie byla dokladnie spasowana i zebym znowu nie przyjezdzal, to jednak wymienia na nowa. Tak mnie to zaskoczylo, ze nawet do srodka auta nie zajrzalem...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zapomnialem spytac o slupek, ale on az tak bardzo nie jest istotny.
Wiec czekam na nowa czesc. Najlepsze jest to, ze jadac po kostce nic juz nie trzeszczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz mam dylemat, czy nic juz nie robic, czy jednak, jak przyjdzie nowa czesc wymienic...
A teraz znowu zaczalem slyszec te "sapanie" w tylnych drzwiach na wybojach, o których wczesniej wspominal kolega w tym watku. Chyba mam obsesje i czas zaczac sie leczyc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.