tak ogólnie to brawo dla
@
BrudnyHenryk
i wielkie dla
@
kolopeter
Dzięki nim mają to wszyscy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pytacie na PW ale zacznijcie pytać tu : do części auto potrzebny jest tylko ELM od np VIAKENA a do innych np MK5 UCDS bo tam nie dostanie się ELM
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak jak pisałem wcześniej metoda była znana od trochę dawna i stosowana ale nie chcieli koledzy mi jej przekazać(i nie byli to amerykanie).Pisali tylko ,że trwa to około 10min
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tyle .Wczoraj im napisałem co i jak i .... napisali WoW -did you find it. life will be heavier
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
A tu wszystko jak na tacy teraz podane przez
@
kolopeter
Bump:
Cytat:
|
coś w stylu: dobra [przecinek] zmiana
|
wyszedłem z propozycją współpracy i co z tego . Tak samo postąpiliście . Nic w tym nie ma nagannego.
Cytat:
|
gotowe wsady (bez zabezpieczeń) do wizualizacji parktronika, patch tpms (może być ta wersja przerobiona przez kol. dwojga nicków)
|
jak są takie poproszę .bardzo poproszę
Własność firmy która mi to przekazała i to ich i wyłącznie sprawa dlaczego.Nie ma o co się tu przyczepiać.
Nie wiem po co te wojny. Wyszło jak wyszło i tyle .
Dziękujemy
@
kolopeter
za śledzenie for innych oraz znajomość perfekcyjną języka angielskiego