View Single Post
Stary 28-04-2016, 10:16   #128
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Jaki to model nowa nawigacja 8 calowa ?

tak ogólnie to brawo dla
@BrudnyHenryk

i wielkie dla @kolopeter

Dzięki nim mają to wszyscy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pytacie na PW ale zacznijcie pytać tu : do części auto potrzebny jest tylko ELM od np VIAKENA a do innych np MK5 UCDS bo tam nie dostanie się ELM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tak jak pisałem wcześniej metoda była znana od trochę dawna i stosowana ale nie chcieli koledzy mi jej przekazać(i nie byli to amerykanie).Pisali tylko ,że trwa to około 10min Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tyle .Wczoraj im napisałem co i jak i .... napisali WoW -did you find it. life will be heavier Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

A tu wszystko jak na tacy teraz podane przez @kolopeter

Bump:
Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
coś w stylu: dobra [przecinek] zmiana
wyszedłem z propozycją współpracy i co z tego . Tak samo postąpiliście . Nic w tym nie ma nagannego.

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
gotowe wsady (bez zabezpieczeń) do wizualizacji parktronika, patch tpms (może być ta wersja przerobiona przez kol. dwojga nicków)
jak są takie poproszę .bardzo poproszę

Cytat:
polonizacja nx i fx itd
Własność firmy która mi to przekazała i to ich i wyłącznie sprawa dlaczego.Nie ma o co się tu przyczepiać.

Nie wiem po co te wojny. Wyszło jak wyszło i tyle .

Dziękujemy @kolopeter za śledzenie for innych oraz znajomość perfekcyjną języka angielskiego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez leszcz ; 28-04-2016 o 10:24
leszcz jest offline   Odpowiedź z Cytatem