Temat: [Focus 2011-2014] Detale użytkowe w wersji Titanium
View Single Post
Stary 28-04-2016, 20:48   #142
Keradyan
ford::average

Model: Focus Titanium
Silnik: 1.5 EB 203KM@308Nm
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Detale użytkowe w wersji Titanium

Cytat:
Napisał edmun Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie no fajnie by było, tylko skąd? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie widziałem jeszcze polifta w kolorze candy red żeby szukać części (obstawiam że nie występuję w tej wersji kolorystycznej), a wersja przed liftem - nawet nie jestem pewien czy w ogóle występują progi w kolorze nadwozia. Zawsze widziałem czarne. W Hatchbacku to nie problem (chyba standard przy wersji Apperance Pack) ale w kombi jeszcze nie widziałem (2012-2013-2014) żeby były inne niż plastikowe czarne.

update: wersja polift ma kolor candy red, właśnie konfigurator przeglądam i teoretycznie jest ten kolor jako opcja dodatkowa

update2: tak na upartego ułożyłem sobie w konfiguratorze titanium w wersji jaką mam + właśnie kamera. Silnik oczywiście 1.5EB. Cena zwaliła mnie z nóg. 118 tyś złotych. Idę na parking ucałować i pogłaskać swojego potworka za to jaki jest kochany i że nie kosztował mnie prawie 120 tyś złotych
Wydaje mi się, że cenę z konfiguratora trudno nawet orientacyjną nazwać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przynajmniej tak było jesienią.
Keradyan jest offline   Odpowiedź z Cytatem