View Single Post
Stary 29-04-2016, 12:31   #153
ff2015
ford::beginner

Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0 EB 203 AT
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Jaki to model nowa nawigacja 8 calowa ?

Cytat:
Napisał kaan1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No właśnie, też dokładnie czytałem to forum. Już ściągnąlem pakiet dla siebie, podmieniając w Excelu VIN i ESN (własne numery). Ale mam podobne wątpliwości odnoscie NAV pack - pozostawiłem ten stary numer EA5T-14F657-AD - ale mam duże wątpliwości tutaj (myślę, że ktoś kto ma w Polsce Navi, może znać ten numer lub właściwy numer). Przyłączam się więc do prośby o podpowiedź. Czekając na pozostałe elementy i dalszą instalację (sam się nie podejmę), wolałbym uniknąc sytuacji, kiedy Ford zamknie furtkę, a ja będę miał ściągniętą złą wersję gdyż Panowie wiedzą ale się licytują. Wtedy nie skorzystam przecież ani ja ani Wy. A przed majówką i tak nie mam czasu do nikogo jeździć
No właśnie chciałem zrobić podobnie - tym bardziej, że ETIS dzisiaj nie teges...
Znalazłem poradę, żeby użyć USB drive z SYNCStatusChecker.
Wypakowałem ZIP na czysty USB włożyłem do auta, ale niestety nie dostałem wynikowego XMLa. Co trzeba dokładnie zrobić, żeby Sync zaczytał apkę z USB ?
ff2015 jest offline   Odpowiedź z Cytatem