Cytat:
|
Pytanie w kwestii klimatyzacji. Czy wada niestabilnego działania, o której wcześniej wspominano na forum, została definitywnie wyeliminowana, czy może się pojawiać w autach z tego rocznika? Jakieś doświadczenia w tym temacie? Mam wrażenie, że rzeczywiście sterowanie jest jakby nerwowe i gwałtowne chwilami - czy można to jakoś zweryfikować?
|
Witam,
Mój MK5 jest z listopada 2015, problem z klimą/wentylacją jest - działa jak chce krótko mówiąc. Nie ustawiam na auto, a na normalnym nawiewie rzadko kiedy więcej niż jedna kreska - w trakcie potrafi nagle zacząć dmuchać (na jednej kresce) jakby był ustawiony na 5 lub 6 kresek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To samo z temperaturą: ustawiam np. 21 i jest sauna, zjeżdżam w dół pół stopnia i jest mróz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przymierzam się do oddania do serwisu, dzisiaj rozmawiałem z gościem z obsługi serwisowej, powiedział że tylko jedna osoba dotychczas zgłaszała im ten problem, ale i tak nie byli w stanie wywołać problemu podczas wizyty, więc nic nie zrobili
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam.