Dokładnie, ja nie mam potrzeb bagażowych a 90% moich przebiegów to miasto. ktoś powie, to po co mi mondeo? Wystarczy Panda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Tak swoją drogą myślę że Mondeo Hybrid na trasie poradzi sobie bardzo dobrze i nie będzie wywoływał irytacji u kierowcy. To auto całkiem sprawnie przyspiesza od 80 do 120km/h i wcale nie pali jakoś dramatycznie więcej niż inne auto na trasie. Może w hybrydach Toyoty tak jest (tzn palą więcej w trasie) ponieważ one jadą benzyniakiem zawsze jeśli mamy prędkość powyżej 45km/h o czym już pisałem. Tak nawiązuję do Toyoty ponieważ to w zasadzie jedyny odnośnik. Trzeba pamiętać, że Mondek wyłącza napęd spalinowy nawet przy 130km/h i spory dystans pokona na prądzie. Także myślę, że w trasie wynik na spalaniu nie będzie odstawał od diesla. Jedynie w dieslu będzie odczuwalny większy moment obrotowy co wpływa na przyjemniejsze odczucia dla kierowcy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Jeszcze raz wyrażę moje zdziwienie, dlaczego Ford nie reklamuje bardziej tej hybrydy. Moim zdaniem bije na łeb japońskiego lidera. Czyżby aż tak bardzo Ford był przeświadczony o ułomności tego auta z powodu słabego bagażnika?