Bump:
Masz 100% racji to jest gadżet
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale bardzo pożyteczny gadżet
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moje uwagi to
+ kamera cofania, coś pięknego na naszych zatłoczonych parkingach.
+rejestrator jazdy - w dzisiejszych czasach coś niezbędnego
+android, system który praktycznie wszystko może, jak widać ja wywaliłem widok orginalny i ustawiłem sobie stację pod siebie,masa dostępnych aplikacji,map, i co nam się żywnie podoba
+internet
+aktualizacja urządzenia
- brak możliwości ustawienia nazw stacji radiowych (system czyta sobie ostatni nadany komunikat tekstowy lub zapamiętuje częstotliwość stacji)
- czasmi jakaś apka sie wysypie (jak to w androidzie)
-bluetooth jest jednokanałowy więc albo korzystasz z bluetooth-a jako zestaw głośno-mówiacy albo monitorujesz pojazd dodatkową apką
Zastanawiam sie nad wgraniem do urządzenia softu niededykowanego? ale nie chciałbym się zdziwić i zobaczyć czarny ekran
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. http://forum.xda-developers.com/show...ostcount=12068
@
piotrfocustdci
- jak bedziesz kupowal urzadzenie to zobacz czy firma daje na bieżąco uaktualnienia, bo jak nie-to bedziesz miał gadżet bez możliwości zmian, chyba że wgrasz sobie na własne ryzyko soft niededykowany.