Wszystko dotarlo, takze zamieszczam moje wrazenia z pierwszej czesci "projektu" czyli zamontowania samej kamerki.
Tak wyglada zawartosc paczki:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kamera z kloszem lampy w stosunku do oryginalnego klosza:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trzeba wymontowac listwe ozdobna nad tablica rejestracyjna. Moze ja jestem malo zdolny, ale oczywiscie wylamalem zaczepy i musialem je kleic, takze zamieszczam foto jak wygladaja, coby ulatwic jej demontaz.
Wiadomo, wyciagamy stara lampke, zakladamy nowa. Pasuje idealnie. Zasilanie podlaczamy pod lampke wstecznego, 2 skrajne przedowy na wtyczce (czarny i zielony)
Latwa czesc za nami
Problem zaczyna sie jezeli chodzi o kabel sygnalowy, ktory docelowo u mnie ma isc do lusterka wstecznego z wbydowanym monitorem.
W mojej klapie nie ma zadnego duzego otworu pomiedzy listwa ozdobna a wnetrzem klapy. Musialem nozykiem zmniejszyc srednice wtyczki zeby przelozyc jak przez jedyny dostepny otwor, wyglada to biednie ale dziala. Jestesmy w klapie. Jedyne rozwiazanie nie zwiazane z demontazem podsufitki to wypuszczenie kabla w okolicy zawiasu klapy i puszczenie go przez uszczelke do srodka, nic innego nie moglem wymyslic.
Jak tylko przestanie lac (czyli pewnie za tydzien
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) postaram sie zalozyc lusterko z monitorkiem i dokonczyc caly opis wraz z fotografiami.
- kamerka (niby lepsza, z matryca Sony podobno
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) 14USD na aliexpress
- lusterko samo-sciemniajace z wbudowanym monitorem 76USD na aliexpress