View Single Post
Stary 03-05-2016, 15:07   #150
keiw
FCP member

Imię: Jarek
Model: C-Max 2016 Titanium
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Plug & Play - dodawanie elementów wyposażenia

Cytat:
Napisał azitoshi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To może to jest z wersji przed liftem u mnie tak to wygląda jak na zdjęciu wiązka światła jest chyba bardziej skupiona

http://fotowrzut.pl/RRVNZHEXYK
&

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Taką wersję to chyba pierwszy raz na oczy widzę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nawet na allegro czegoś takiego (chyba) nie było... A jak wiadomo - jak na allegro nie ma - to nie istnieje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Będę musiał uważniej przyglądać się tym panelom w MK3FL...

W C-Max mam dokładnie taki sam:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Te z paskiem:
może mogą zmieniać kolor oświetlenia?