View Single Post
Stary 04-05-2016, 11:18   #49
FocusSzuwar
ford::amateur

Imię: Szuwar
Model: Focus Kombi
Silnik: 1.6 Dieselek
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Skandynawskie światła dzienne

Cytat:
Napisał Pawel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sprawa świateł skandynawskich okazała się trywialna :fcp1 .

Działanie świateł: po przekręceniu kluczyka zapalają się: światła pozycyjne i mijania, oświetlenie tablicy rejestracyjnej, podświetlenie zegarów - czyli zgodnie z wymaganiami ustawy. Brak możliwości włączenia świateł drogowych, p.mgielnych, brak regulacji wysokości reflektorów - logiczne, bo włącznik świateł jest w pozycji wyłączone.
Jedynym mankamentem jest to, że światła nie gasną na czas rozruchu.
Witam na forum - to mój pierwszy post Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Długo szukałem rozwiązania mojego problemu i ten wycinek wypowiedzi pasuje jak ulał.
Jestem w posiadaniu służbowego Focusa Kombi z 2012 od niespełna tygodnia i światła mojego Fordziaka zachowują się dokładnie tak jak opisane wyżej. Z tym, że z racji moich przyzwyczajeń mnie takie "udogodnienia" nie pasują.
Chciałbym panować nad włączeniem świateł bądź to postojowych, mijania czy drogowych oraz wrócić do antagonistycznej wersji niż opisana powyżej.
Proszę o wskazówki jak. Tylko proszę po kolei Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , jeszcze odkrywam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
FocusSzuwar jest offline   Odpowiedź z Cytatem