Witam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chciałbym odkopać trochę temat...
Mam Forda C-Maxa Hybryde sprowadzonego z USA.
Ostatnio akutalizacja softu była w 2012...
Wszedłem więc na australijską stronę, zarejestrowałem się, wszystko było ok, pobrałem ten ich cały program sprawdzający wersje, podpiąłem do cmaxa, zainstalowało się w 15 sekund, podpiąłem ponownie aby wiadomo pobrać aktualizację wersji i ku mojemu zaskoczeniu miała ona 1KB i pobrała się w 15 sekund... to jakby nic się nie pobrało.. po wejściu w historie pobierania aplikacji data i soft zmieniły się na z 2012 na 2016 z dzisiejszą datą...
I tu moje pytanie czy jest możliwe że soft przez te 4 lata miał aktualizację 1KB? Chyba że ja coś robię nie tak... było napisane że będzie potrzebny pendrive 2GB a tu taki szok...
Oczywiscie mowa o SYNC2, 8 cali...
Jakieś pomysły? Lub czy ktoś dysponuję prawdziwą dużą wersją aktualizacji z bieżącego roku i mógłby podać linka do niej tutaj z dropboxa czy coś takiego? Lub wytłumaczyć mi co robię nie tak? Bo ciężko mi uwierzyć, że przez te 4 lata nie było żadnej dużej aktualizacji, a jak była to tylko na te kilka KB....
Pozdrawiam