View Single Post
Stary 04-05-2016, 19:30   #1378
Marino166
ford::average

Imię: Mariusz
Model: Mondeo
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Światła do jazdy dziennej jak zamontować?

Cytat:
Napisał kuba1961 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
https://sklep.avt.pl/przekaznik-samo...12vdc-30a.html

Kupisz podobny w dowolnym sklepie z częściami samochodowymi.

Tak sobie myślę i nie jestem pewien czy rozwiązanie Goldena!!! przyniesie właściwy efekt. Golden!!! co zmieni ten przekaźniki.
A co myślisz Kuba, gdybym ten główny kabel zasilający zamiast pod akumulator podpiął pod zasilanie skrzynki bezpieczników? Może tam jest stabilniejsze napięcie i nie gasły by ledy?

Bump:
Cytat:
Napisał robaksonpl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tu macie moje wypociny, lampy NSSC 510L
Przyznam że fajnie Ci to wyszło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Juzek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zapodalbys jakąś fotkę zrobioną w dzień?

Tapnięte z Szajsunga MkIV
Juzek, jak mi oddadzą telefon z serwisu to wrzucę fotki... tylko nie wiem kiedy, dziś mija dwa tygodnie odkąd go oddałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał GOLDEN!!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie zmieniło to, że nie zauważyłem od czasu jego dołożenia efektu gaśnięcia podczas jazdy, a zdarzało się niestety. Ledy nie zapalają się także same nawet jak silnik nie pracuje, co też miało miejsce, szczególnie przy adaptacji przepustnicy.
U mnie takie efekty występował przy lampach Philipsa 4led, gdzie automat także sam wykrywa wzrost napięcia i zapala lampy.
Rozumiem Golden, że Ty też masz tylko jeden plus podpięty przez ten przekaźnik i nic więcej, tzn chodzi mi o plusy?

Ostatnio edytowane przez Marino166 ; 04-05-2016 o 19:36
Marino166 jest offline   Odpowiedź z Cytatem